Als belangrijk onderdeel van iedere Basiscursus wordt een retraite gehouden. Alle cursisten van de verschillende leslocaties komen bij elkaar op Conferentiecentrum ‘De Kroeze Danne’  voor anderhalve dag van onderwijs en bediening.
Ook de coaches komen naar de retraite om de cursisten te dienen in voorbede, bemoediging en in de gebedsbediening.

Wat kun je verwachten op de retraite?
We zijn daar met elkaar – cursisten, coaches en leiding – in een sfeer van acceptatie, liefde en eenheid in ons geloof in Jezus Christus.
Er is veel aanbidding, zowel vóór de onderwijsblokken als tijdens de bediening. Na elk onderwijsblok volgt de bediening door een getraind team, dat weet hoe in de kracht van de Heilige Geest te bidden voor herstel, genezing en doorbraken. Iedere cursist wordt voor de bediening uitgenodigd. Omdat iederéén wordt uitgenodigd is niets vreemd en sta je er zeker niet alleen voor!

Tussen de sessies door zijn er de diverse koffie/thee – en eetpauzes, waar we van elkaars gezelschap kunnen genieten. Tevens kun je dan een kijkje nemen bij de boekentafel, waar je diverse boeken, cd’s en dvd’s – gerelateerd aan het onderwijs – kunt aanschaffen.

Let op: je kunt alleen met contant geld betalen óf een machtiging invullen. Je kunt dus  niet pinnen!
Voor mensen uit België is het nu, dankzij SEPA,  dus ook mogelijk een machtiging in te vullen.

Wil je meer weten? Zie het programma en/of de film van de retraite op deze site of praat er eens over met  je coach.

Tot ziens op de komende retraite.

I.v.m. het coronavirus wordt de retraite pas in het najaar van 2021 gehouden, mits het dan veilig is. De locatie van de retraite volgt.