• Verlang je ernaar om Jezus te volgen?
  • Wil je groeien in je relatie met God en geestelijk sterker worden?
  • Ben je op zoek naar innerlijk herstel en vrijheid van verkeerde invloeden?

Meld je dan aan voor Splash!

Splash! is het nieuwe programma van Cleansing Stream voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Splash! helpt je om te groeien in wie je bent en in het volgen van Jezus.

We zijn begonnen met Splash! als een pilot in het voorjaar van 2016.

In het voorjaar van 2018 hopen we het programma opnieuw te starten; de aanmelding hiervoor is mogelijk vanaf eind oktober 2017.

De Splash!-dagen zijn op 4 maart, 25 maart, 22 april en 27 mei 2018 bij ‘t Manneke in Berkel en Rodenrijs.

Het Splash!-weekend wordt gehouden op 22 t/m 24 juni 2018 bij W’tjewel in Eersel, vlakbij Eindhoven.

Logo Nieuw Splash!

Waarom Splash!?

Splash! is ontwikkeld voor jongeren die op een leuke, eigentijdse manier en samen met andere jongeren willen groeien in hun geloof. Daar hoort soms ook bij dat je een plek geeft aan minder leuke dingen in je leven. Je wordt misschien gepest, je ouders zijn gescheiden, of je worstelt met negatieve gedachten en gewoonten. Splash! helpt je om deze dingen bij God te brengen en om met Jezus het leven in alle volheid te ontdekken.

 

Splash! en jouw kerk

Jouw eigen kerk is de plek waar je het beste kunt groeien in je geloof en het volgen van Jezus, maar Cleansing Stream helpt kerken daarbij. Daarom kunnen jongeren zich alleen aanmelden voor Splash! als hun eigen jeugdleiders meedoen aan het programma. Gelukkig is één ding zeker: jouw jeugdleiders willen je graag helpen!

Nieuwsgierig? Download de folder!